top of page

 

  • Onze sportdiëtiste is gespecialiseerd in het opstellen van een individueel voedingsplan voor zowel de recreatieve als voor de professionele sporter. Ze zal bepalen welk medisch verantwoord advies geschikt is voor de sporter in functie van zijn/haar type sportbeoefening. Er zal hierbij worden uitgegaan van de meest recente wetenschappelijke internationale aanbevelingen.

  • ​Je kan ook terecht voor een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op vragen rond (dieet)voeding alsook voor een persoonlijk voedings- en beweegadvies.

 

Tijdens een intakegesprek brengt onze diëtiste je gezondheidstoestand in kaart. Aan de hand hiervan, je doelen en je wensen zal een individueel aangepast voedings- of dieetadvies worden opgesteld. We streven hierbij naar haalbare, makkelijke toepasbare en duurzame aanpassingen. 

In volgende contacten begeleidt onze voedingscoach je verder bij het opvolgen van je voedings- en leefgewoonten. Er wordt geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig. Je wordt gemotiveerd en krijgt praktische tips en adviezen.

Uiteraard is er tijdens je persoonlijke traject ook aandacht voor je welbevinden. Een goede balans tussen lichaam en geest is een must voor het behalen van je doelen.

Heb je nood aan voedingsadvies voor een gezondere levensstijl of voor een betere sportprestatie? Of wil je een gepersonaliseerd, strategisch voedingsplan? Dan kan je bij onze (sport)voedingscoach Jolien Vanendert terecht. 

bottom of page